Wie zijn wij

8 wie zijn wij foto - erna
Erna Fransen studeerde piano bij Jacques Hendriks in Arnhem en bij Herman Uhlhorn in Utrecht. Zij begeleidde al op jonge leeftijd koren en vele instrumentalisten o.a. tijdens HAFA-concoursen. Momenteel heeft ze een vast duo met dwarsfluitist Frans Franssen en begeleidt ze vocalisten.

Erna is als pianodocente verbonden aan de Zeister Muziekschool en heeft daar de pianospeelklas De Bijdehandjes opgezet met collega Mieke de Jong.

www.ernafransen.nl

 

8 wie zijn wij foto - mieke
Mieke de Jong studeerde piano bij Barbara Grajevska in Rotterdam en bij Sumiko Nagaoka en Herman Uhlhorn in Utrecht. Zij behaalde zowel het Docerend Musicus als het Uitvoerend Musicus diploma. Zij is pianiste in het Ensemble d’Orion waarmee zij regelmatig concerten in Nederland en Duitsland geeft. Daarnaast heeft zij zich verdiept in het uitvoeren van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Met pianiste Aletta Sebus voerde zij het werk uit op twee vleugels. Momenteel werkt zij aan een solo- uitvoering van de Canto in combinatie met de zandfoto’s van Margreet Ravestein.

Naast haar werk aan de Zeister Muziekschool heeft Mieke de Jong een privélespraktijk in haar studio in de wijk Wittevrouwen in Utrecht. 

www.de-oude-bakkerij.nl